Sørheim Multiservice

Kvalitet i alle ledd

Vi er totalleverandør av trefellingstjenester i, og rundt mjøsbyene, i tillegg tilbyr vi utvalgte mekaniske tjenester, snekkertjenester, og profesjonell taksnømåking . Vi trives nok best i tretoppene, men ofte blir vi kontaktet med forespørsel om oppdrag som ikke er helt «A4» , vi sier sjelden nei.

«Man kommer ikke langt uten bra folk»   – Vi som jobber hos Sørheim Multiservice setter pris på kvalitet, kvalitet på utstyr, kvalitet på eget arbeid, og ikke minst kvalitet på arbeidsmiljø. Vi har over tid fått på plass flere samarbeidspartnere, og leverandører som har de samme verdiene som oss, dette gjør at vi kan tilby tjenestene våre, ofte med kort ventetid, og til svært gunstige priser.

Martin Sørheim

Dokumentasjon Sertifisering Rapportering

Når vi jobber for næring og offentlig blir alt vi gjør dokumentert, uten unntak! Hvis det er et krav/ønske om risikovurdering(utover interne HMS planer) på forhånd, tar vi en utvidet risikoanalyse av aktuelt prosjekt før risikovurdering utarbeides i samarbeid med alle involverte. Ved endt prosjekt leverer vi en enkel(og utvidet om ønskelig) rapport på utført arbeid.

Vi innehar nødvendige sertifiseringer, forsikringer, og opplæring for tjenestene vi tilbyr. I tillegg  har vi tett samarbeid med sertifisert Arborist, Arboristen bistår ofte på beskjæringsjobber, og ved «helsesjekk» på trær som faglig ansvarlig. 

Ta en titt på noen tilbakemeldinger fra våre kunder

Klikk gjerne på knappen, og se alle anmeldelser direkte i Google profilen vår.

Øyvind Sørbu
Øyvind Sørbu
Les mer
Vi hadde behov for å felle ei stor bjørk, som stod komplisert til hos oss i hagen på Lillehammer. Vi valgte Sørheim Multiservice ut fra rask respons på forespørsel og ut fra at han også var anbefalt fra andre. Sørheim Multiservice møtte opp på avtalt tid, og både Martin Sørheim og hans medhjelper viste seg å være to svært trivelige karer. Når de da i tillegg gjennomførte arbeidet på en svært profesjonell og raskt måte, så kan jeg gi de varmeste anbefalinger til andre som har behov for trefelling i Lillehammer og omegn.
Anne Helga Joensen
Anne Helga Joensen
Les mer
Svært fornøyd. Digert lønnetre nær inntil huset i Furnes ble fjernet på en formiddag. Stammen ble kappet opp i passe ved lengde og området ryddet. Trivelige fagfolk, og prisen var det ingenting å si på!
Vidar Kjølgård
Vidar Kjølgård
Les mer
Sørheim utførte en trefelling hos oss på en særdeles god måte. De tok ned ei bjørk etter avtale, vi hadde god kommunikasjon og de ordnet alt, siden dette var ut mot offentlig vei i bebygd her på Lillehammer. Meget pålitelig og viste utrolig god service. Kan anbefales på det sterkeste og kommer til å benyttes oss av Sørheim igjen når neste tre skal felles!😊👍
Kristin Søbstad
Kristin Søbstad
Les mer
Profesjonelle og dyktige trefellere gjorde jobben trygt, ryddig og effektivt. Dette hadde vi aldri klart selv. Ikke alle som tør å klatre så høyt i et tre som man ikke på forhånd vet hvordan er. Modige karer som også tar sine forhåndsregler. Dessuten er de også veldig hyggelige. Vi er veldig fornøyd her på Haugtun i Aust-Torpa.
Karen Helene Fossen
Karen Helene Fossen
Les mer
Har hatt besøk av Sørheim Multiservice på hytta i Gaupen i Ringsaker. To trivelige og effektive karer felte ei stor, gammel bjørk. Seksjonsfelling og nedfiring, flishugging av grener, opprydding, rentblåsing av arbeidsområdet og bortkjøring av stamme. Profesjonelt og effektivt, og til en fin pris 😊. Jeg kommer til å benytte samme firma for felling av flere trær.
Stein Terje Brekke
Stein Terje Brekke
Les mer
Har nettopp flyttet til et hus på Lillehammer og det var behov for å fjerne noen stubber i hagen. Bestilte jobben etter befaring og tilbud. Jobben ble gjort til avtalt pris og til avtal tid. Resultatet ble som vi håpet. Pålitelig og profesjonell. Anbefales på det sterkeste.
Trond Nilsen
Trond Nilsen
Les mer
Jeg hadde Sørheim Multiservice til å felle 2 stk bjørker inntil husveggen og i umiddelbar nærhet til veg. Bjørkene var 25 m lange. Sørheim Multiservice gjennomførte arbeidet på en meget tilfredsstillende måte. De kappet opp bjørkene i biter til meg slik at jeg kan bruke dette som ved neste år. Arbeidet ble gjennomført raskt og til en rimelig penge. Oppryddingen var eksemplarisk. 10 av 10 poeng til Sørheim Multiservice 🙂