Trefelling Hamar

Sikker Trefelling på Hamar

Vi tar aldri unødvendig risiko for å spare tid eller penger, sikkerhet kommer først! Alle trær er forskjellige, og hver trefellings-jobb krever derfor en egen risikoanalyse, og vurdering, i tillegg til våre faste HMS rutiner. Ofte, og på forespørsel blir risikovurdering dokumentert, og kan fremvises. 

Vi er fullforsikret hos Gjensidige, både for skader på kundens eiendom, og for skader på oss selv

Pris Trefelling

Ofte får vi spørsmålet «hva koster det å felle et tre på Hamar?» Prisen avhenger av flere faktorer, blant annet: vanskelighetsgrad/omfang, om kunden ønker å gjøre deler av jobben selv, tilkomst for biler og utstyr. Alt dette blir kartlagt på en gratis, og uforpliktende befaring. Etter befaring vil kunden motta et skriftlig tilbud hvor alt som skal gjøres er spesifisert, og priset separat, på denne måten kan du som kunde se hva du faktisk betaler for.

Vi jobber mye på Hamar, og omegn, per. nå har vi faste kunder både på Ottestad, Ridabu, Løten, Hamar sentrum, Furnes, og Ilseng, mange av disse har tegnet serviceavtale hos oss, mens andre ringer oss regelmessig, eller uregelmessig for trefellingsoppdrag, selvfølgelig til faste lave priser Vi takker for tillitten!

Hvis du vil redusere kostnadene, er det mulig å gjøre deler av Trefellings-jobben selv

Vi kan gjøre deler, eller hele jobben. Ofte ønsker kunden at vi tar hele jobben inkludert opprydding, og oppstykking av stamme til vedkubber.

Har du et stort prosjekt, eller kun en busk som skal ned på budsjett, ta kontakt vi finner alltid en løsning!