Trefelling Kvitfjell

Sikker Trefelling på Kvitfjell

Vi tar aldri unødvendig risiko for å spare tid eller penger, sikkerhet kommer først! Alle trær er forskjellige, og hver trefellings -jobb krever derfor en egen risikoanalyse, og vurdering, i tillegg til våre faste HMS rutiner. Ofte, og på forespørsel blir risikovurdering dokumentert, og kan fremvises. 

Vi er fullforsikret hos Gjensidige, både for skader på kundens eiendom, og for skader på oss selv

Pris Trefelling

Ofte får vi spørsmålet «hva koster det å felle et tre på Kvitfjell?» Prisen avhenger av flere faktorer, blant annet: vanskelighetsgrad/omfang, om kunden ønker å gjøre deler av jobben selv, tilkomst for biler og utstyr. Alt dette blir kartlagt på en gratis, og uforpliktende befaring. Etter befaring vil kunden motta et skriftlig tilbud hvor alt som skal gjøres er spesifisert, og priset separat, på denne måten kan du som kunde se hva du faktisk betaler for.

Vi jobber mye på Kvitfjell, og har faste kunder både her og rundt om i Fåvang, og Ringebu. Flere av disse har tegnet serviceavtale hos oss, mens andre tar kontakt regelmessig, eller uregelmessig for Trefellingsoppdrag. Vi takker for tillitten! 

Hvis du vil redusere kostnadene, er det mulig å gjøre deler av Trefellings -jobben selv

Vi kan gjøre deler, eller hele jobben. Ofte ønsker kunden at vi tar hele jobben inkludert opprydding, og oppstykking av stamme til vedkubber.

Har du et stort prosjekt, eller kun en busk som skal ned på budsjett, ta kontakt vi finner alltid en løsning!